Български Английски

АВТОХИТ Трейд ООД е компания от категория Автомобили.

Търсене на фирма АВТОХИТ Трейд ООД в Стара Загора на адрес бул. Никола Петков 55 може да е неправилно изписана като AVTOHIT Trejd OOD v Stara Zagora na adres bul. Nikola Petkov 55 или ЬУШДГСШ Шиеэа ДДА у Яшьиь Юьждиь хь ьаиея фкв. Хсндвь Зешнду 55 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като инфо@аутохит-траде.cом или сход@ькшдгсш-шиьае.cдп


Web: http://www.autohit-trade.com/
E-mail:

Пощенски код: 6000
Държава: България
Град: Стара Загора
Адрес: бул. Никола Петков 55
Телефон: 0035942616001

Моля, кажете, че се обаждате от Бизнес Каталог.ком

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка:0
Тази компания бе разгледана: 2557 пъти
Оценка 5 - 2557 прегледа
Адрес
бул. Никола Петков 55, Стара Загора 6000
България

Alternative content

Get Adobe Flash player


Нашата компания е основана през 1995 г. с иметo АВТОХИТ 2000 ООД и е 100% частна собственост. Специализирана е в следните дейности: -Продажба на едро и дребно на резервни части за автомоби;
-Ремонт и автомобилни услуги;
-Продажба на нови автомобили Volkswagen и Audi

Нашата компания работи с два търговски центъра в Стара Загора: централен склад и магазин, три в София, и по един в градовете: Бургас, Варна, Русе и Ямбол. Всички те са специализирани в търговията на дребно на резервни части за следните марки автомобили: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, BMW, Opel, Ford, Renault, Peugeot и Citroen. Централния склад е в в Стара Загора. Разположен е на 600 кв.м на две нива. Имаме повече от 1000 клиенти от цялата страна. От 1 декември 2006 г. дейностите на фирмата са разделени в две дружества:
- АВТОХИТ 2000 ООД /за продажба на автомобили/
- АВТОХИТ ТРЕЙД ООД /за продажба на алтернативни и оригинални резервни части/.
Собствеността и управлението на новата компания АВТОХИТ Трейд ООД са същите.

АВТОХИТ ТРЕЙД ООД е една от водещите фирми за продажба на алтернативни резервни части в България. Дружеството е вносител на HANS PRIES GMBH & CO.KG, популярна на нашия пазар с името topran; MEYLE Products® - Wulf Gaertner Autoparts AG; CD; SPi.
Продуктовата гама на АВТОХИТ ТРЕЙД ООД включва висококачествените продукти на следните производители на части за автомобили участващи в първичното вграждане в световната автомобилна индустрия: SACHS, LUK, INA, GATES, FAG, LEMFÖRDER, KNECHT, Turbo’s Hoet, TEXTAR, HEPU, BERU, MAHLE, WAHLER, ELRING и др.

В основата на успеха на АВТОХИТ ТРЕЙД ООД стои амбицията и резултата от работата на повече от 45 млади и отговорни специалисти. Благодарение на своята далновидна политика – комбинация от компетентен екип, богата продуктова гама с гарантиран произход и качество, цени, съобразени с пазарното търсене, национално покритие, ежедневни доставки - за 18 години фирмата се превърна във водещ дистрибутор на българския пазар за авточасти.

АВТОХИТ ТРЕЙД ООД ще продължава своето възходящо развитие посредством откриването на нови търговски обекти, разширяване на продуктовата гама, предлагане на нови услуги и професионално усъвършенстване на персонала.

АВТОХИТ ТРЕЙД ООД има възможността да предложи добра и гъвкава търговска политика. Когато изберете АВТОХИТ ТРЕЙД ООД, нашият екип ще вземе под внимание дейността Ви, ще обсъди с Вас нуждите на бизнеса Ви и ще Ви предложи индивидуално и комплексно решение. Ние постоянно се променяме и адаптираме съобразно Вашето търсене, за да посрещнем Вашите нужди и да реализираме Вашите бизнес цели.


Коментари за АВТОХИТ Трейд ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката

Категории:

 
Какво търсите?
 
Опишете продукта, който търсите...
Вашето име: *
Вашият имейл:
Вашият телефон: *
Търся продукта/услугата: *
Кога е създадена
българската държава? *
Допълнителни уточнения: