Български Английски

АГ БОЛНИЦА СЕЛЕНА е компания от категория Медицински центрове.

Търсене на фирма АГ БОЛНИЦА СЕЛЕНА в Пловдив на адрес бул. Пещерско шосе 80 може да е неправилно изписана като AG BOLNITcA SELENA v Plovdiv na adres bul. Peshtersko shose 80 или ЬЖ ФДВХСЪЬ ЯЕВЕХЬ у Звдуасу хь ьаиея фкв. Зецшеиянд цдяе 80 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като агселена@абв.бг или ьжяевехь@ьфу.фж


Web: http://www.agselena.com
E-mail:

Държава: България
Град: Пловдив
Адрес: бул. Пещерско шосе 80
Телефон: 0035932648020

Моля, кажете, че се обаждате от Бизнес Каталог.ком

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка:0
Тази компания бе разгледана: 1906 пъти
Оценка 5 - 1906 прегледа
Адрес
бул. Пещерско шосе 80, Пловдив
България

Alternative content

Get Adobe Flash player


 

Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология (СБАЛАГ) Селена е най-голямата частна специализирана акушеро-гинекологична болница в Южна България. 
Разположена е върху 3100 кв. м. площ и е на 4 етажа. 
Изградени и оборудвани със свръхмодерна техника са родилно и гинекологично отделение, кабинети за прегледи и ин витро център. 
Режимът на работа е денонощен, с 24 часов дежурен екип. 
 
Ин Витро клиника ,,Селена” е част от комплекса по стерилитет в Акушеро-Гинекологична болница ,, СЕЛЕНА”.Той е най-големият и модерен център в южна България. Голямото му предимство да се намира в АГ болница дава възможност в рамките на 30 дни да се извършат всички възможни изследвания и се установи причината за стерилитета, както и да се подготви двойката за съответните процедури.
 
База- IVF клиника ,,СЕЛЕНА” е изграден безкомпромисно по всички световни стандарти. Отделните звена са оборудвани по технологии, позволяващи точна, прецизна диагноза и съответстващо лечение.
 
Специалисти – Специалистите в IVF клиника ,,СЕЛЕНА” са получили своята квалификация във водещи световни центрове. Ембриологичната лаборатория е в основата на високата успеваемост и добрите резултати
 
Успеваемост – От 2008г. успеваемостта на IVF клиника в болница ,,СЕЛЕНА “ не слиза под границата на 50 %.
 
Насоки за развитие – Изпълнението на рутинните методи в IVF клиниката :
 
IN VITRO
ICSI
PESA
TESA
PGD
Ин витро матурация
Ко култивиране
Криоконсервация
Инсеминации
е съпроводено с непрекъсната работа и стремеж от страна на ембриолозите за усъвършенстването им.
 
IVF клиниката разполага с генетична лаборатория , в която се извършват генетични консултации при стерилитет, при вродени малформации и наследствени заболявания , за установяване на бащинство, амниоцентеза при рискови бременности , биохимичен скрининг при ранна бременност и имунологични изследвания. Единственото място в Южна България , където се извършва генетично изследване на самия ембрион при повтарящи се спонтанни аборти. 
 

 Интензивният сектор разполага с 8 кувьоза за рискови новородени деца -Дрегер, 2 термолегла, 6 модерни респиратора за провеждане на апаратна вентилация включително и високочестотна и назален  СРАР, транспортен  инкубатор с респиратор, фотолампи за провеждане на фототерапия, инхала-тори, монитори и инфузионни помпи. Разполагаме и с екзогенен сърфактант. Диагностичните възможности на сектора се допълват от микробиологична и клинична лаборатории, модерен рентгенов апарат и ехограф.

 
Разполагаме със специализирана информационна програма за он-лайн комуникация с клинична,имунологична и микробиологична лаборатория.
 
Залата за деца с повишен риск,недоносени и деца с проблеми  е оборудвана съобразно със стандарта по неонатология.
 
Детска стая е предназначена за бебета родени чрез Цезарово сечение,вакуум екстрактор и в седалищно предлежание.
 
Новородените са настанени в просторна ,светла зала с централна климатиза-ция,което осигурява максимален топлинен комфорт на малките пациенти.
 
Особено внимание отделяме на превенцията на вътреболничните инфекции, като стриктно спазваме съвременните санитарно хигиенни изисквания. Разполагаме с модерна дезинфекционна програма,антибактериални PVC обли-цовки и настилки и не отчитаме взривове на вътреболнични инфекции.
 
Политиката на нашата болница е  насочена към застъпване на кърменето с помощта на правилна информация и подкрепа от сертифицирани консултанти по кърмене,педиатри и акушерки.Децентрализираният принцип на отглеждане на новородените позволява да бъдат в непрекъснат близък контакт с майката,което осигурява възможност за ранно започване на естественото хранене.
 
Лечението и грижите за новородените се осъществява от 6 лекари с призната специалност по педиатрия и неонатология и 10 акушерки и сестри. Осигурено е денонощно присъствие на квалифициран неонатолог при всяко раждане.Лекарите преглеждат всяко новородено в родилна зала и следят за състоянието на всички бебета в отделението.
 
Болницата предлага и консултации със следните специалисти : детски кардио-лог, невролог,офталмолог ,хирург, ортопед и инфекционист.
 
В отделението по неонатология се провежда съвременна диагностика,лечение и профилактика на новородени деца ,която включва :
 
*  първи грижи за бебето
 
*   първи изследвания и ваксини
 
*  профилактика на хепатит В при новородено от майка носителка на вируса на хепатит В с хиперимунен анти В глобулин
 
*  профилактика на хеморагична болест на новороденото с КаВит
 
*   скрининг на новородените – за фенилкетонурия,хипотиреоза и вродена надбъбречна недостатъчност,ултразвуково изследване на тазобедрените стави
 
*   интензивно лечение на новородени деца
 
*   лечение на новороденото без отделяне от майката
 
*  късно проследяване на преждевременно родени и рискови деца
 
*   специализирана детска консултация на здрави деца до 1 год. възраст
 
*  ултразвукова диагностика на заболяванията на централната нервна система.
 
*   разработена е програма  „Първи грижи за бебето” и „ Естественото хранене” за обучение на  майки на основните умения ,които са необходими след изписване на детето.
 
* ден на отворените врати
 
Ултразвуковите изследвания са основата на съвременната Ж. К. Чрез тях се проследяват адекватното развитие на зародиша, наличието или липсата на малформации, функционалното състояние на плода, кръвоснабдяването му в различните органи и системи. За тази цел е необходима висококачествена ехографска апаратура.
 
АГ болница „Селена” разполага с такъв ехограф. Той е последно поколение и най-нова разработка на известната в медицинските среди фирма General Electric. Притежава изключително висока прониквателна и разделителна способност, което му позволява да изследва в дълбочина и най-малките детайли на плода.
 
Наличието на изключително бърз процесор пък позволяват качествени 3D и 4D реконструкции.
 
В клиниката се извършва ранна диагностика на плода, чрез хорион биопсия и амниоцинтеза.

Коментари за АГ БОЛНИЦА СЕЛЕНА:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката


 
Какво търсите?
 
Опишете продукта, който търсите...
Вашето име: *
Вашият имейл:
Вашият телефон: *
Търся продукта/услугата: *
Кога е създадена
българската държава? *
Допълнителни уточнения: