За Бизнес каталог | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
Търсене на фирма Алфа-Микс ЕООД в Стара Загора на адрес ул. Майор Кавалджиев 87 може да е неправилно изписана като Alfa-Miks EOOD v Stara Zagora na adres ul. Major Kavaldziev 87 или Ьвоь-Псня ЕДДА у Яшьиь Юьждиь хь ьаиея кв. Пьйди Ньуьваэсеу 87 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като алпхамиx@маил.орбител.бг или ьвзгьпсx@пьсв.дифсшев.фж


E-mail: Алфа-Микс ЕООД

Град: Стара Загора
Адрес: ул. Майор Кавалджиев 87
Телефон: 0035942625335
Телефон 2: 00359887980025
  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: +1
Тази компания бе разгледана: 3220 пъти
Покажи по-голяма карта

Алфа-Микс ЕООД е българска фирма специализирана в развитието на механизацията и технологиите в областта на млечното животновъдство. Благодарение на Алфа-Микс за пръв път в България бяха доставени и разработени нови машини и технологии в областта на млекопроизводството, в т.ч.: - Миксери и технология UNIFEED за хранене на крави с пълнодажбена смес - Електропастири със слънчеви батерии (солари) и развитие на класическите електрооградни технологии - Доилни зали с инфрачервена технология за отчитане на индивидуалната млечна продуктивност и еструса при кравите - Тотална замяна на стъклените доилни инсталации с хром – никелова технология - Високонадежни автопоилки SUEVIA с тръбен клапан, както и незамръзващи поилни системи - Хладилни танкове за мляко с GSM – диагностика - Автоматични роторни чесала за кравиУсилията на Алфа – Микс са насочени към комплексното обслужване на сектора с всички необходими аксесоари за подобряване на хигиената на млекодобива и модернизацията на технологичната инфраструктура в млечните ферми.

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар

 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Аптека Фарма ДИН - Емил Марков

  Категория:

  Работно време: 9-19.30 ч., събота и неделя: 10-14 ч. Договор със НЗОК. Лиценз за психотропни лекарствени препарати. Екстемпорални форми.


 2. Фризьорски салон Христина Веселинска ЕТ

  Категория:

  Бръснаро - фризьорски и козметични услуги.


 3. Жаклина ЕТ

  Категория:

  Облекло - производство и търговия.


 4. ЦИД "Атлас" ЕООД

  Категория:

  Фирмата е производител, предлага тортелини, равиоли, лазаня на ниски цени. Използвани са само естествени продукти, по оригинални италиански рецепти. Пакетирани са във вакуум опаковки, което им гарантира по- голям срок на годност.


 5. Хепи Флай

  Категория:

  адрес: 1202 София,  ул. Будапеща No.18  ап. 1, партер, тел.: +359 89 9874081


 6. Геосим ООД

  Категория:

  Производство на нефтохимически продукти.


 7. Йордан Златанов - Еквус - Нигер ЕТ

  Категория:

  Ветеринарна клиника.


 8. Бис реклама ООД

  Категория:

   Рекламна агенция.


 9. Призма - Ес

  Категория:

  Проектиране и изпълнение на интериорно осветление.


 10. Адвокат Мариана Христозова - Пловдив

  Категория:

  Юридическо обслужване на фирми, търговско , вещно и облигационно право. Семейно и наследствено право. Представителство в съда.