Български Английски

Алфатекс Л ЕАД е компания от категория Строителство.

Търсене на фирма Алфатекс Л ЕАД в София на адрес бул. Витоша 25, ет. 4 може да е неправилно изписана като Alfateks L EAD v Sofiia na adres bul. Vitosha 25, et. 4 или Ьвоьшеня В ЕЬА у Ядос, хь ьаиея фкв. Усшдць 25, еш. 4 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като илиПощенски код: 1000
Държава: България
Град: София
Адрес: бул. Витоша 25, ет. 4
Телефон: 0035929872174

Факс: 0035929806374

Моля, кажете, че се обаждате от Бизнес Каталог.ком

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка:0
Тази компания бе разгледана: 5458 пъти
Оценка 5 - 5458 прегледа
Адрес
бул. Витоша 25, ет. 4, София 1000
България
Покажи по-голяма карта

“Алфатекс Л” ЕАД е дружество, създадено през 2001г. Регистрирано е в гр.София по ф.д. № 6130/2001г. на СГС с Изпълнителен директор – Любомир Илиев и членове на Управителния съвет – Тодор Тодоров и Наталия Георгиева. “Алфатекс Л”  е Член е на Българската Строителната камара – I група и Стопанската камара.

 Дружеството е с внедрени: Система  за управление на качеството ISO 9001:2000 и Система за управление ЗБУТ  OHSAS 18001:2007 и в процес на внедряване на Система за опазване на околната среда ISO 14001:2004

 
       Фирмата  е   специализирана в изграждане на  промишлено и гражданско строителство, строително-ремонтни работи,  В и К, топло и хидроизолации. Също така предлага и комплексно проектиране и инженеринг.
       
    “Алфатекс Л” ЕАД разполага с квалифициран технически и работен персонал. Обектите се изпълняват със собствена строителна механизация, лек и товарен автотранспорт.

     На всички обекти строителните и ремонтни работи са изпълнявани с много добро качество и в срок, при стриктно спазване на :

§. правилниците по безопасност, хигиена на труда, противопожарна охрана и опазване на околната среда;
§. изискванията на инвеститора, указанията и разпоредбите на оторизираните му представители и независимия строителен надзор
§.  поетите договорни задължения
§.  законодателството на Република България

   Фирма „АЛФАТЕКС Л” ЕАД  работи с утвърдени клиенти, но се надява на ползотворно сътрудничество с всички, инвестиращи в строителния бранш.

Коментари за Алфатекс Л ЕАД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката

Категории:

 
Какво търсите?
 
Опишете продукта, който търсите...
Вашето име: *
Вашият имейл:
Вашият телефон: *
Търся продукта/услугата: *
Кога е създадена
българската държава? *
Допълнителни уточнения: