Български Английски

БЕЛОТЕКС-95 - АД е компания от категория Мода.

Търсене на фирма БЕЛОТЕКС-95 - АД в Златоград на адрес ул. Прогрес 1 България може да е неправилно изписана като BELOTEKS-95 - AD v Zlatograd na adres ul. Progres 1 Bylgariia или ФЕВДШЕНЯ-95 - ЬА у Ювьшджиьа хь ьаиея кв. Зиджиея 1 Фщвжьис, . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като белотеx.бг@абв.бг или февдшеx.фж@ьфу.фж


E-mail:

Държава: България
Град: Златоград
Адрес: ул. Прогрес 1 България
Телефон: 0035930712071

Моля, кажете, че се обаждате от Бизнес Каталог.ком

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка:+1
Тази компания бе разгледана: 2618 пъти
Оценка 5 - 2618 прегледа
Адрес
ул. Прогрес 1 България, Златоград
България
Покажи по-голяма карта

 

Произвеждания асортимент на фирма Белотекс 95 включва тъкани за работно, медицинско и връхно облекло, спално бельо, покривки, американи, хастари, бархети, вафелни тъкани, марли, тензух, микрофибър полиестерни тъкани и печатни тъкани .
Дружеството е със седалище гр.Златоград, обл. Смолянска, като в дейността си то следва традициите в тъкачното производство в града, поставени още през 1968г. След извършване на приватизация през 1996г., фирмата става изцяло частна собственост без държавно участие.
 
Днес “Белотекс-95” АД е в списъка на основните производители и износители на суров текстил за страната. Месечното производство възлиза на около 1 000 000 лин.м и средно потребление на около 350 тона памук. 70 % от общо произведената продукция е с експортна ориентация, предимно за страни от Европейския съюз. Малки количества се реализират на пазарите на суров памучен текстил в Сърбия и Македония.
 
В края на 2004 и през 2005 г. са реализирани инвестиции в размер на 1 175 000 EUR за закупуване на нови тъкачни станове SULZER P 7100 B 360 с нищелкови уредби (Staubli), които дават по-големи асортиментни възможности в сравнение със съществуващата техника.
 
Голямото разнообразие на предлаганите тъкани, високото качество на продукцията и акуратността по отношение срока и условията на доставка са основните приоритети в производствената и пласментна политика на фирмата .
 
 През 2001г. БТПП класира фирмата по нетни приходи от продажби в топ-листата на първите 100 търговски дружества в България, а през 2004 г. дружеството получава номинация за качество на произведена и реализирана за износ продукция от Европейския център по качество в Брюксел.
 
С оглед повишаване конкурентноспособността на продукцията и оптимизиране на производствения процес, през 2004 година е разработена и внедрена системата за управление на качеството ISO 9001: 2000 – факт, който свидетелства за положените усилия в посока на удовлетворяване на все по-завишените изисквания на международните пазари в условията на силна конкурентна среда.
 
Днес, фирмата е основен производител в България на сурови тъкани, както и на спално бельо от висококачествен сатениран памук или памук тип Ранфорс. Наши клиенти са големи хотелски вериги, болници, СПА-центрове, както и много граждани, закупили нашите продукти от магазинната мрежа, с която разполагаме.
 
“Белотекс-95” АД обявява своята готовност за взаимно сътрудничество с нови бизнес-партньори от цял свят.

Коментари за БЕЛОТЕКС-95 - АД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката

Категории:

 
Какво търсите?
 
Опишете продукта, който търсите...
Вашето име: *
Вашият имейл:
Вашият телефон: *
Търся продукта/услугата: *
Кога е създадена
българската държава? *
Допълнителни уточнения: