Български Английски
Търсене на фирма Деворекс ООД в Пловдив на адрес бул. Кукленско шосе 17 може да е неправилно изписана като Devoreks OOD v Plovdiv na adres bul. Kuklensko shose 17 или Аеудиеня ДДА у Звдуасу хь ьаиея фкв. Нкнвехянд цдяе 17 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като инфо@девореx.cом или сход@аеудиеx.cдп


E-mail: Деворекс ООД

Град: Пловдив
Адрес: бул. Кукленско шосе 17
Телефон: 0035932677105
Телефон 2: 0035932677205
  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: +1
Тази компания бе разгледана: 2463 пъти
Покажи по-голяма карта

Български PVC улуци, произведени от Деворекс ООД. Изключително качество на конкурентни цени. Богата цветова гама. Устойчивост на градушка и др. Фирма ДЕВОРЕКС е единствен производител на PVC улуци в България. Цялата гама отводнителни системи е собствено производство на новата ни фабрика за екструдиране и шприцоване на полимерни материали, оборудвана с 3 нови високотехнологични линии на водещи европейски и световни производители. Базовият материал за продуктите е оцветен в дълбочина, полимерно модифициран и UV-защитен поливинилхлорид с внесени от ЕС суровини (Италия, Унгария и Германия).Продуктите са разработени от специализирана дизайнерска фирма от Великобритяния, следвайки последните нововъведения в областта, в резултат на което е постигната широка приложимост, лекота и удобство при монтажа, устойчивост и дълъг живот. Системата е разработена специално за климатичните условия в България и съобразена със средните валежи и квадратурата на преобладаващата част от жилищните сгради в страната.Цялата система от улуци е с гарантирана устойчивост на градушка, замръзване, топлинни разширения и високи температури. Специално подбраната гама от 6 цвята (бял, бежев, сив, керемиден, кафяв и черен) позволява добро съчетаване с всички видове покривни покрития.

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар

 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Славия - Т. Тодоров ЕТ

  Категория:

  Производство на хляб и тестени изделия.


 2. Меги-Миглена Димитрова-Петка Русева ЕТ

  Категория:

  Фурна за хляб и тестени закуски.


 3. Русе проект 95 ООД

  Категория:

  Проучване и проектиране на териториално-устройствени планове, градоустройствени и комуникационно-транспортни планове, жилища и други сгради, В и К.


 4. Айсел-Кязиме Алиева ЕТ

  Категория:

  Смесен магазин.


 5. Простайл

  Категория:

  адрес: 8900 Нова Загора,  ул. Васил Левски No.18 , тел./факс: +359 45 723847


 6. Старт - 97 ООД

  Категория:

  Производство на хляб и тестени изделия.


 7. Кипро и Ко ООД

  Категория:

   Предлага микоризирани фиданки от своята агробиологична база, инфектирани с трюфелни спори по оригинална технология на проф. д-р Канака. Реколтата според вида трюфели и дръвчето-приемник започва от 3-та -4-та година след разсаждането с минимум 150 - 300 грама трюфели, нараствайки ежегодно до 2 и повече кг.на дърво. 


 8. Илотти - И. Станчев ЕТ

  Категория:

  Перилни и почистващи препарати.


 9. Автонет БГ

  Категория:

  Онлайн авто справочник.


 10. Летище Варна

  Категория:

   Резервация и продажба на самолетни билети. 


Какво търсите?
 
Опишете продукта, който търсите...
Вашето име: *
Вашият имейл:
Вашият телефон: *
Търся продукта/услугата: *
Кога е създадена
българската държава? *
Допълнителни уточнения: