За Бизнес каталог | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
Търсене на фирма Деворекс ООД в Пловдив на адрес бул. Кукленско шосе 17 може да е неправилно изписана като Devoreks OOD v Plovdiv na adres bul. Kuklensko shose 17 или Аеудиеня ДДА у Звдуасу хь ьаиея фкв. Нкнвехянд цдяе 17 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като инфо@девореx.cом или сход@аеудиеx.cдп


E-mail: Деворекс ООД

Град: Пловдив
Адрес: бул. Кукленско шосе 17
Телефон: 0035932677105
Телефон 2: 0035932677205
  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: +1
Тази компания бе разгледана: 2398 пъти
Покажи по-голяма карта

Български PVC улуци, произведени от Деворекс ООД. Изключително качество на конкурентни цени. Богата цветова гама. Устойчивост на градушка и др. Фирма ДЕВОРЕКС е единствен производител на PVC улуци в България. Цялата гама отводнителни системи е собствено производство на новата ни фабрика за екструдиране и шприцоване на полимерни материали, оборудвана с 3 нови високотехнологични линии на водещи европейски и световни производители. Базовият материал за продуктите е оцветен в дълбочина, полимерно модифициран и UV-защитен поливинилхлорид с внесени от ЕС суровини (Италия, Унгария и Германия).Продуктите са разработени от специализирана дизайнерска фирма от Великобритяния, следвайки последните нововъведения в областта, в резултат на което е постигната широка приложимост, лекота и удобство при монтажа, устойчивост и дълъг живот. Системата е разработена специално за климатичните условия в България и съобразена със средните валежи и квадратурата на преобладаващата част от жилищните сгради в страната.Цялата система от улуци е с гарантирана устойчивост на градушка, замръзване, топлинни разширения и високи температури. Специално подбраната гама от 6 цвята (бял, бежев, сив, керемиден, кафяв и черен) позволява добро съчетаване с всички видове покривни покрития.

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар

 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Ник Стил 2008

  Категория:

  Оторизиран дистрибутор на висококачествени испански врати.


 2. Мето-Медиал ЕТ

  Категория:

   Кафене.  


 3. Бранимир Кърмаков

  Категория:

  адрес: 1000 София,  ул. 6-ти септември No.26Б , тел.: +359 2 9804567


 4. Супер Ауто

  Категория:

  адрес: 1619 София,  ул. Полк. Стойно Бачийски No.27 , тел.: +359 88 8719818


 5. Анди Травел ООД

  Категория:

   Туристическа агенция - ски почивки, коли под наем, онлайн резервации.


 6. Лика груп ООД

  Категория:

  Основната дейност от създаването й е в областта внос и търговията с крепежни елементи за Al и PVC дограма, строителни материали и др. Постепенно фирмата се разраства както по численост, така и в номенклатурата на предлаганите...


 7. Прелом-Д.Д. ЕТ

  Категория:

   Производство на висококачествен и многообразен по сортове посадъчен материал: овощни дръвчета и лозички; търговия с препарати и семена. 


 8. ДММ - Автозвезда ЕООД

  Категория:

  Автоаксесоари и принадлежности.


 9. Дани Ч СД

  Категория:

   Строителство, ремонти, хидроизолации, басейни. 


 10. ЕТ Хомтор

  Категория:

  Ние предлагаме малки вятърни генератори HUMMER с мощности - 350W, 500W, 1000W, 2000W, 5000W и 10000W. Те са подходящи за наповяване, отопление, осветление и създаване на комфорт и сигурност на места трудно достъпни за НЕК. Малките вятърни генератори HUMMER са една чудесна икономически оправдана инвестиция за електрификация на вашето стопанство.