За Бизнес каталог | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
Търсене на фирма Кафе-аперитив Бар 12 (Дубъл Ве-Х.Балабанов ЕТ) в Троян на адрес ул.Васил Левски 103 може да е неправилно изписана като Kafe-aperitiv Bar 12 (Dubyl Ve-H.Balabanov ET) v Troian na adres ul.Vasil Levski 103 или Ньое-ьзеисшсу Фьи 12 (Акфщв Уе-Г.Фьвьфьхду ЕШ) у Шид,х хь ьаиея кв.Уьясв Веуянс 103 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като илиПощенски код: 5600
Град: Троян
Адрес: ул.Васил Левски 103
Телефон: 0035967034011
  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: +2
Тази компания бе разгледана: 2748 пъти
Покажи по-голяма карта

 Кафене.  

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар

 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Феронид инженеринг ЕООД

  Категория:

  ФЕРОНИД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД извършва: доставка, монтаж и сервиз на оборудване и материали за енергетика, химия, екология, преработвателната промишленост, корабостроене, обработка на метали и пластмаси, производство на резервни части.Предлага следните продукти: - Пластинчати и тръбни топлообменници - Въздушни филтри - Промишлена арматура за течности и параПродукти:


 2. Олимпия - Русе

  Категория:

  Представител на Капа, Лии и Рейнджър.Вече в цялата страна. Освен с разнообразие и качество на предлаганите артикули, магазинът се отличава и с оригинален вътрешен дизайн, ефектна витрина и не на последно място - гарантирано качество на обслужване.


 3. Мирус

  Категория:

  Шофьорски курсове.


 4. Силвия Николова Живкова

  Категория:

  Козметик.


 5. БРТД АД

  Категория:

  Официален представител на МНТК "Микрохирургия глаза" Русия.


 6. ЕТ "Невен - Нели Томова"

  Категория:

  Работим преводи и легализация от и на английски-български само с фирми и с наети граждани или към училища, към които имаме договор, така че физическо лице да не плаща основната такса за услугата ни при нас.


 7. Хотел Вила Рока

  Категория:

   Хотелът разполага с 220 легла, разпределени в 89 двойни стаи и 10 мезонета. Всички стаи са оборудвани със сателитна телевизия, телефон, мини-бар, душ/ вана. 


 8. София адвъртайзинг хаус

  Категория:

  Sofia advertising house е рекламна агенция, предлагаща продажба и отдаване под наем на светещи магнитни рекламни табели за автомобилни покриви в Пловдив, Варна, София и др.


 9. Акаунтинг Адвайзърс

  Категория:


 10. Рол Систем ООД

  Категория:

  РОЛЕТНИ ЩОРИРОЛЕТНИ ГАРАЖНИ ВРАТИРОЛЕТНИ МРЕЖИ ПРОТИВ НАСЕКОМИАЛУМИНИЕВ ПАНЕЛ 2000СЕННИЦИ