Български Английски

Модна къща Юнона е компания от категория Мода.

Търсене на фирма Модна къща Юнона в Димитровград на адрес ул. 5-ти ноември може да е неправилно изписана като Modna kyshta Junona v Dimitrovgrad na adres ul. 5-ti noemvri или Пдахь нщцшь Экхдхь у Аспсшидужиьа хь ьаиея кв. 5-шс хдепуис . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като салес@юнонасторе.cом или яьвея@(хдхьяшдие.cдп


Web: http://www.junonastore.com
E-mail:

Държава: България
Град: Димитровград
Адрес: ул. 5-ти ноември
Телефон: 0878 285 600
Телефон 2: 0878 268 650
Телефон 3: 0878 131 902

Моля, кажете, че се обаждате от Бизнес Каталог.ком

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка:+23
Тази компания бе разгледана: 4081 пъти
Оценка 5 - 4081 прегледа
Адрес
ул. 5-ти ноември, Димитровград
България

Alternative content

Get Adobe Flash player


МОДНА КЪЩА ЮНОНА е създадена през 1998 година.Създава модна линия със собствен стил. Облеклата са съобразени със световните модни тенденции. Облеклата са изработени от естествени и висококачествени материи. Новост е вмъкването на детайли с машинна бродерия, щампи, комбинации на трико с кожа, камъни, пасти.

Насочена изцяло към нежния пол, “Юнона” предлага същевременно елегантна и ежедневна мода  за дамите и децата от всяка възраст. Дрехите създават образа на една съвременна, динамична жена, която с усмивка приема предизвикателствата на ежедневието и с удоволстви подчертава своята индивидуалност.
 
Със своя уникален стил и модна линия, Модна къща JUNONA се позиционира за 12 години на топ позиция на българският моден подиум. Нашият екип от млади и вдъхновени дизайнери работи денонощно върху силуета на модерната европейска българска жена. Дизайнът на JUNONA, това е магията, която те провокира, това което те завладява и остава там някъде в теб.
 
През годините ние успяхме да реализираме в България ноу-хау на Versace, Dsquared, Fred Sabatier - La Mode de Toutes les femmes, Weill, EDWARD ACHOUR Paris и Godski group, като имахме възможността да работим с техни дизайнери за изработването на техен креатив и колекции.
 
Платовете ни се изработват от висококвалифицирани технолози, които са позиционирани в Италия, Франция, Гърция и Китай.
 
Ето защо да си с JUNONA е не само престижно, но и истинско удоволствие и възможност да се докоснеш до съвършения гений на велики дизайнери.
 
Модна къща JUNONA внесе иновации не само на българският моден подиум, но и на музикалната сцена. Много известни личности се опират на модната линия създадена от нас, защото тя им дава свобода в изявите им и индивидуално подчертава творческата им същност.
 
Новата модна детска линия JUNONA Kids дава свобода за изявите на децата като таланти и индивидуално подчертава творческата им същност.
 
Малките творци имат силно изразена индивидуалност и всеки носи свой собствен детски творчески заряд, и нашият екип подходи към това предизвикателство с висока иновативност.
 
Новата колекция ще ви срещне с най-новите модни тенденции, пренесени в детските облекла , съчетани с високо качество и усещане за неповторимост. Удобни, практични, елегантни и уникални, дрехите предлагани от JUNONA KIDS даряват на своите малки клиенти увереност и самочувствие, слънчеви усмивки и цветно настроение.

Коментари за Модна къща Юнона:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката

Категории:

 
Какво търсите?
 
Опишете продукта, който търсите...
Вашето име: *
Вашият имейл:
Вашият телефон: *
Търся продукта/услугата: *
Кога е създадена
българската държава? *
Допълнителни уточнения: