Български Английски

Робсов ЕООД е компания от категория Магазини за дрехи.

Търсене на фирма Робсов ЕООД в Свищов на адрес пл. Велешана № 1 може да е неправилно изписана като Robsov EOOD v Svishtov na adres pl. Veleshana No 1 или Идфяду ЕДДА у Яусцшду хь ьаиея зв. Уевецьхь Хд 1 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като робсов@гмаил.cом или идфяду@жпьсв.cдп


Web: http://robsov.com/
E-mail:

Държава: България
Град: Свищов
Адрес: пл. Велешана № 1
Телефон: 0631 6 05 14
Телефон 2: 0878680190
Телефон 3: 0878680192

Факс: 0631 6 05 14

Моля, кажете, че се обаждате от Бизнес Каталог.ком

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка:+1
Тази компания бе разгледана: 2911 пъти
Оценка 5 - 2911 прегледа
Адрес
пл. Велешана № 1, Свищов
България

Alternative content

Get Adobe Flash player


Фирма „РОБСОВ" ЕООД е създадена през 2005 г. и има 9 -годишен опит в производството на горно облекло. Основна дейност на фирмата е производство и търговия с дамска и детска конфекция, по-специално: палта, сака, рокли, панталони, ризи.
В момента разолагаме с две производствени бази, намиращи се в Централна Северна България – гр. Свищов и персонал над 120 квалифицирани работника. Капацитетът на производство е от 8 000 до 20 000 броя на месец, в зависимост от вида и сложността на изделията. 
Работим  предимно с външни фирми от Европейския съюз: Италия, Франция, Германия, Англия, Чехия, както и с възложители от Българя. 
Осъществяваме директен внос, износ, спедиция, пълно и частично ишлеме, както и  проектиране и констуриране на модели със собствена търговска марка "Robsov". 
Колективът ни е високо квалифициран за производство на връхно  облекло, а в съчетание с модерното оборудване това ни осигурява високо качество. Разполагаме с най-нови модели кроячно, гладачно оборудване и шевни машини на фирмите JUKI, BROTHER, DURKOPP, REECE, STROBE. Маркетинговите ни  цели са ориентирани към  създаване на нови бизнес взаимоотношения с цел дългосрочно сътрудничество,  разширяване и модернизация на производствения капацитет,  стриктно спазване на изискванията на клиентите ни за качество и срок, налагане на търговската ни марка "Robsov" на Европейския пазар - участия в международни панаири и изложения и представяне на нови модели.

Коментари за Робсов ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката


 
Какво търсите?
 
Опишете продукта, който търсите...
Вашето име: *
Вашият имейл:
Вашият телефон: *
Търся продукта/услугата: *
Кога е създадена
българската държава? *
Допълнителни уточнения: