Български Английски
Търсене на фирма Хотел - ресторант КИРЕКА в Каспичан на адрес ул. Ал. Стамболийски 77 може да е неправилно изписана като Hotel - restorant KIREKA v Kaspichan na adres ul. Al. Stambolijski 77 или Гдшев - иеяшдиьхш НСИЕНЬ у Ньязс`ьх хь ьаиея кв. Ьв. Яшьпфдвсэянс 77 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като аделеид@топ.бг или ьаевеса@шдз.фж


E-mail: Хотел - ресторант КИРЕКА

Град: Каспичан
Адрес: ул. Ал. Стамболийски 77
Телефон: 00359887259934
Телефон 2: 00359887591554
  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: +2
Тази компания бе разгледана: 2039 пъти
Покажи по-голяма карта

Почитателите на отдиха и развлеченията сред природата могат да посетят комплекс КИРЕКА над град Каспичан.От поляните в местността Кирека се открива чудесна гледка към първата българска столица Плиска и към гр. Каспичан. Самото място наоколо се смята за свещено, защото се намира в северната част на Мадарския скален венец. В тихото райско кътче всеки може да подиша чист въздух и да се наслади на изпълненията на птичия хор рано сутрин и привечер.Комплексът разполага с лятна градина и площадка за тенис на корт. В хотелската част могат да пренощуват близо 40 души, а отделно има и две конферентни зали. Осем стаи имат по две легла. Освен тях има 4 апартамента с по три легла. В ресторанта могат да седнат около 60 души, за да опитат вкусотиите на майсторите в кухнята.Само на метри от комплекса се намира най-големият в Североизточна България скален манастир "Свети Кирик".

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар

 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Сортови семена АД клон Плевен

  Категория:

   Производство на семена и посадъчен материал. 


 2. МЕГРОС ЕООД

  Категория:

  Фирма МЕГРОС ЕООД е специалезирана за произвотство на хавлиени изделии и халати за хотели, от всякакьв вид размер,грамаж и цвят.Сащо така предлагаме жакардови (втаканолого) хавлии, със името и логото на хотела.Състав % 100 памук, със подсилена нишка 17-18 нишки/см, висока издражливост при дълготрайна употреба и често пране.Конец20-2 Усукан конец или по желание на клиента 16-1


 3. Консултантска агенция Модекс ЕООД

  Категория:

  Фирма, правоспособна да извършва дейности по кадастъра.


 4. ДЖИ. ДИ. ЕН. ГРУП

  Категория:

  МЕДИЦИНСКА КОМПАНИЯ ДЖИ. ДИ. ЕН. ГРУП е създадена през февруари 2000 г. и развива основна дейност изключително в областта на трудовата и превантивна медицина и промоцията на здравето.Самостоятелно или в сътрудничество с други компании и организации дружеството осигурява обслужване по ЗЗБУТ на над 400 фирми и предприятия от цялата страна с обща численост на персонала над 30 000 човека.


 5. Рокуол ЕООД

  Категория:

   Производител на декоративни облицовки - изкуствен камък, облицовъчна тухла, каменно дърво - за вашия дом, вила, офис, търговски обект. Точни реплики на оригиналите. 


 6. Дейзи-Десислава Тодева ЕТ

  Категория:

  Супермаркет Мадара.


 7. Икар

  Категория:

  Школа за чуждоезиково обучение.


 8. Земеделие и гори - Пловдив

  Категория:

  Областна дирекция към Министерство на Земеделието и Горите.


 9. Кеппел Фелс Балтек ЕООД

  Категория:

  Инженеринг и технически консултации за морската и офшорната индустрии.


 10. Христо Симеонов Ниста 93 ЕТ

  Категория:

  Основна дейност е доставка и продажба на едро и дребно на иглолистен дървен материал. Фирмата предлага на пазара богат асортимент от первази, лайсни, летви, челни дъски, ламперия, дюшеме и др. Предлагаме и дърводелски услуги.В магазина на фирмата може да намерите още цимент, тухли, варов разтвор, пясък, облицовачни камъни и други строителни материали.


Какво търсите?
 
Опишете продукта, който търсите...
Вашето име: *
Вашият имейл:
Вашият телефон: *
Търся продукта/услугата: *
Кога е създадена
българската държава? *
Допълнителни уточнения: