Български Английски
Търсене на фирма Хотел - ресторант КИРЕКА в Каспичан на адрес ул. Ал. Стамболийски 77 може да е неправилно изписана като Hotel - restorant KIREKA v Kaspichan na adres ul. Al. Stambolijski 77 или Гдшев - иеяшдиьхш НСИЕНЬ у Ньязс`ьх хь ьаиея кв. Ьв. Яшьпфдвсэянс 77 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като аделеид@топ.бг или ьаевеса@шдз.фж


E-mail: Хотел - ресторант КИРЕКА

Град: Каспичан
Адрес: ул. Ал. Стамболийски 77
Телефон: 00359887259934
Телефон 2: 00359887591554
  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: +2
Тази компания бе разгледана: 2032 пъти
Покажи по-голяма карта

Почитателите на отдиха и развлеченията сред природата могат да посетят комплекс КИРЕКА над град Каспичан.От поляните в местността Кирека се открива чудесна гледка към първата българска столица Плиска и към гр. Каспичан. Самото място наоколо се смята за свещено, защото се намира в северната част на Мадарския скален венец. В тихото райско кътче всеки може да подиша чист въздух и да се наслади на изпълненията на птичия хор рано сутрин и привечер.Комплексът разполага с лятна градина и площадка за тенис на корт. В хотелската част могат да пренощуват близо 40 души, а отделно има и две конферентни зали. Осем стаи имат по две легла. Освен тях има 4 апартамента с по три легла. В ресторанта могат да седнат около 60 души, за да опитат вкусотиите на майсторите в кухнята.Само на метри от комплекса се намира най-големият в Североизточна България скален манастир "Свети Кирик".

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар

 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Минпас ООД

  Категория:

  Алуминиеви радиатори АЛУРАД с 10 год застраховка и гаранция -изключителен дизайн - два пъти по-тънки от италианските - 7 модела, 4 основни по РАЛ цветове, комплект с крепежи. Представителство на СОЛАРТЕК - слънчеви колектори, представителство на АЛУФОРМ.


 2. Минерална вода Княжево

  Категория:

  Бутилирана газирана и натурална минерална вода.


 3. Уют 2000

  Категория:

  Търговия със строителни материали и декоративни изолации.


 4. Бул Инвойс

  Категория:

  Спедиторска митническа агенция.


 5. Хем-74 - Христо Петров ЕТ

  Категория:

   Кафе-аперитив. 


 6. Кафе-аперитив Сахара (Ауто-М.Дяков ЕТ)

  Категория:

   Кафене.  


 7. Росима

  Категория:

  Оградни съоръжения и системи.


 8. Петя Герова Дръжкова

  Категория:

  Фармацевт.


 9. "ЛИ" ЕТ - Лидия Глебова

  Категория:

  Фирмата е създадена 1992г. и се занимава с производство на бебешко и детско облекло до 2 годишна възраст. Изделията са от висококачествени материали подходящи за тази възраст.Богата гама от бродерии, цветове и щампи.Успешни участия и представяния на пролетни и есенни договаряния в Пловдив, София. Дистрибутори и продажби почти във всички градове на страната.


 10. Трудова борса Старт

  Категория:

  Трудова борса.


Какво търсите?
 
Опишете продукта, който търсите...
Вашето име: *
Вашият имейл:
Вашият телефон: *
Търся продукта/услугата: *
Кога е създадена
българската държава? *
Допълнителни уточнения: