За Бизнес каталог | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
Търсене на фирма Хотел - ресторант КИРЕКА в Каспичан на адрес ул. Ал. Стамболийски 77 може да е неправилно изписана като Hotel - restorant KIREKA v Kaspichan na adres ul. Al. Stambolijski 77 или Гдшев - иеяшдиьхш НСИЕНЬ у Ньязс`ьх хь ьаиея кв. Ьв. Яшьпфдвсэянс 77 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като аделеид@топ.бг или ьаевеса@шдз.фж


E-mail: Хотел - ресторант КИРЕКА

Град: Каспичан
Адрес: ул. Ал. Стамболийски 77
Телефон: 00359887259934
Телефон 2: 00359887591554
  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: +2
Тази компания бе разгледана: 2018 пъти
Покажи по-голяма карта

Почитателите на отдиха и развлеченията сред природата могат да посетят комплекс КИРЕКА над град Каспичан.От поляните в местността Кирека се открива чудесна гледка към първата българска столица Плиска и към гр. Каспичан. Самото място наоколо се смята за свещено, защото се намира в северната част на Мадарския скален венец. В тихото райско кътче всеки може да подиша чист въздух и да се наслади на изпълненията на птичия хор рано сутрин и привечер.Комплексът разполага с лятна градина и площадка за тенис на корт. В хотелската част могат да пренощуват близо 40 души, а отделно има и две конферентни зали. Осем стаи имат по две легла. Освен тях има 4 апартамента с по три легла. В ресторанта могат да седнат около 60 души, за да опитат вкусотиите на майсторите в кухнята.Само на метри от комплекса се намира най-големият в Североизточна България скален манастир "Свети Кирик".

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар

 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. “АЛ.ФИШЕРМЕН” ООД

  Категория:

  Фирма “АЛ.ФИШЕРМЕН” ООД е официален вносител и представител на водещи международни марки за рибраски принадлежности, сред които TICA, BROWNING, ZEBCO, QUANTUM, RHINO и др. Поддържаме широка гама от висок клас макари, пръчки, телескопи и щеки


 2. Конпакс

  Категория:

  Конфитюри, сладка, мармалади, топинги, термостабилни джемове


 3. ПАК ООД

  Категория:

  Производство на хартиени чували и пликове. Търговия в страната с хартиени пликове, чантички и чували. Чувалите могат да бъдат и с междинен слой полипропилен, екструдирана или каширана хартия.


 4. Таота

  Категория:

  Официален представител на Манхатън Козметикс.


 5. Васил Асенов Борисов

  Категория:

  Хлебозавод.


 6. Слава Кис - С.Андонов ЕТ

  Категория:

  Бензиностанция.


 7. Орто България

  Категория:

  адрес: 4000 Пловдив,  ул. Ангел Букурещлиев No.16 , тел.: +359 32 632469


 8. Елин Иванов и Сие

  Категория:

  Ремонт на ел. двигатели, помпи.


 9. Нет Ис Систем ООД

  Категория:

  Внос на кабелни канали и скари UNEX - Испания, оптични, коаксиални и усукани двойка кабели на NOKIA и ANP Германия, колони и подови кутии за контакти на CIMA - Испания, контакти, ключове и кутии за ел. инсталации на SIMON Испания.


 10. Денали-З.Трифонова ЕТ

  Категория:

  Щанд за плодове и зеленчуци.