Български Английски

ЧИСТОТА-ИСКЪР ЕООД е компания от категория Услуги.

Търсене на фирма ЧИСТОТА-ИСКЪР ЕООД в София на адрес ул. Искърско шосе № 2 може да е неправилно изписана като CHISTOTA-ISKYR EOOD v Sofiia na adres ul. Iskyrsko shose No 2 или ~СЯШДШЬ-СЯНЩИ ЕДДА у Ядос, хь ьаиея кв. Сянщиянд цдяе Хд 2 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@чистота-искар.cом или доосcе@`сяшдшь-сяньи.cдп


Web: http://chistota-iskar.com/
E-mail:

Пощенски код: 1528
Държава: България
Град: София
Адрес: ул. Искърско шосе № 2
Телефон: 0035929732951
Телефон 2: 0035929732310
Телефон 3: 0035929732319

Факс: 0035929732652

Моля, кажете, че се обаждате от Бизнес Каталог.ком

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка:0
Тази компания бе разгледана: 2256 пъти
Оценка 5 - 2256 прегледа
Адрес
ул. Искърско шосе № 2, София 1528
България

Alternative content

Get Adobe Flash player


Наименование и правен статут: "ЧИСТОТА-ИСКЪР" ЕООД
Основаване: 1 юни 1998 г., по Решение на Софийски градски съд, регистрация по ф.д. № 2207/1998 г.
Седалище и адрес на управление: 1528 София, ул. “Искърско шосе” № 2
Юридически лица, собственици в дружеството: Столична община
Предмет на дейност: Сметосъбиране и улично почистване, събиране, извозване на твърди битови отпадъци /ТБО/, изграждане и експлоатация на депа и инсталации за депониране и преработка на ТБО, експлоатация на обществени тоалетни, зимно и лятно улично почистване със собствена или наета механизация, внос, износ, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, ремонт и сервизно обслужване на автокарна и специализирана комунална техника.
Годишен оборот: 10 млн. лв.
Заети лица: 200
Структура: ОРГАНОГРАМА НА "ЧИСТОТА-ИСКЪР" ЕООД
 
Кратка история и дейности
 
По решение на Столичен Общински Съвет още с основаването си през 1998 г. "ЧИСТОТА-ИСКЪР" ЕООД започва своята дейност като оператор на депото за неопасни отпадъци в кв. “Суходол”.
 
През 2005 г. към основната дейност на дружеството се включва и балиране на битови отпадъци, съхранение и транспортиране на опаковани бали с битови отпадъци.
 
Успоредно с основните дейности “ЧИСТОТА-ИСКЪР” ЕООД извършва и услугите събиране и транспортиране на битови, производствени и строителни неопасни отпадъци, поддържане на пътища и терени в зимни условия, миене на улици и други обекти по сключени договори с клиенти на територията на Столична община, както и ремонтни услуги и сервизни дейности на специализирана комунална техника и оборудване.
 
“ЧИСТОТА-ИСКЪР” ЕООД разполага с голям автопарк от специални автомобили за извършване на дейностите и добре оборудвана техническа база.
 
Цел
 
За постигането на целта си - запазване и утвърждаване позицията на водеща фирма в областта на управлението на отпадъци и извършването на комунални дейности, “ЧИСТОТА-ИСКЪР” ЕООД следва ясно дефинирани водещи линии:
ориентация към изискванията и желанията на клиентите си;
съвместни дискусии и действия със Столична община, индустриалния и търговския сектор, професионални, технически и научни организации;
съчетаване на традиционното с иновативното за постигане на дългосрочни устойчиви ефекти в развитието на дейностите;
подсигуряване на по-висока компетентност на служителите чрез образователни курсове и програми.
 
Фирмена политика
 
Сертифицирано по ISO 9001:2000 и 14001:2004, дружеството изпълнява политика по качество и околна среда. Вътрешнофирмената политика акцентира върху безопасността и здравето при работа, безопасност на работното оборудване, осигуряването на необходимите санитарно-хигиенни изисквания, оценката на риска, личните предпазни средства, управление на персонала, стимулиране и повишаване професионалната квалификация на кадрите.

Коментари за "ЧИСТОТА-ИСКЪР" ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката

Категории:

 
Какво търсите?
 
Опишете продукта, който търсите...
Вашето име: *
Вашият имейл:
Вашият телефон: *
Търся продукта/услугата: *
Кога е създадена
българската държава? *
Допълнителни уточнения: