Български Английски
Търсене на фирма Чукурови и сие СД в Стара Загора на адрес кв. Индустриален може да е неправилно изписана като CHukurovi i sie SD v Stara Zagora na adres kv. Industrialen или ~кнкидус с ясе ЯА у Яшьиь Юьждиь хь ьаиея ну. Схакяши,вех . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@чукурови.бг или доосcе@`кнкидус.фж


Web: http://www.chukurovi.bg
E-mail: Чукурови и сие СД

Пощенски код: 6000
Град: Стара Загора
Адрес: кв. Индустриален
Факс: 0035942601961
Телефон: 0035942600770
Телефон 2: 0035942681121
  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 2410 пъти
Покажи по-голяма карта

 Фирма "Чукурови" започва дейността си в началото на 90-те години, като малка семейна фирма. С течение на времето постепенно и упорито, периметърът на действие се разширява. Семейният принцип на управление е запазен и досега. Именно сплотеността и интелекта, вече на две поколения "Чукурови", водят до утвърждаването на фирмата и превръщането и в един от значимите участници на българския пазар. "Чукурови" има създадена дългогодишна традиция в производството на различни типове слънцезащитни системи - всички видове щори, сенници, мрежи против насекоми. Производството се осъществява в собствена модерна база, разположена на територията от 13 000 кв. м Стремежът към внедряване на нови технологии ражда идеята за лансиране на нов вид продукция, съвсем различна от досегашната, но и свързана с нея. Тази идея е подплатена със солидния опит на фирмата, както и със сериозни проучвания на българския и европейския пазар. В началото на 2008 година закупената технологична ЛИНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА PVC ПРОФИЛИ ЗА ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ, носещи собствена марка HAMMER Plast, вече функционира успешно. Системата на профилите е разработена с помощта на специалистите от австрийски и немски компании, световни лидери в тази област, както и с участието на български специалисти, преминали успешно обучение в техникума на Greiner Extrusionstechnik. Напълно автоматизираният процес на производство и постоянният контрол, упражняван върху суровината, обработката и готовото изделие, ГАРАНТИРАТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОФИЛИ. Влияние върху качеството оказва както десетилетния опит на персонала за работа с екструдери, така и нововъведението в производството на профила с екологично чист калциево - цинков стабилизатор. Фирма "Чукурови" е сертифицирана по международния стандарт EN ISO 9001:2000 и разполага с широка дистрибуторска мрежа в цялата страна

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар

 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. ХидроКомп

  Категория:

  Производител на натурална минерална вода.


 2. Хотел Друм

  Категория:

  адрес: 2700 Добринище, зад Автогара Добринище, тел.: +359 89 9990607, +359 87 8780282


 3. Иво Храста - Ивелин Маринов ЕТ

  Категория:

  Производство и тьрговия с декоративна растителност. Едроразмерни широколистни и иглолистни видове с максимални височини до 15-18м. Собствено производство на декоративна растителност за външно озеленяване. Проектиране, поддръжка, автоматични поливни системи и други. Търговия и засаждане на едроразмерни видове. 


 4. А. С. Инжинеринг - Бойко Николов

  Категория:

  Климатизация и отопление. Климатици - сервиз и монтаж.


 5. Смилена ЕООД

  Категория:

  Фирма Смилена ЕООД е основана през 2004 г. с основен предмет на дейност, производство на пластмасови изделия.Фирмата разполага с добре поддържана технологична база и квалифициран персонал.Инженерният кадър на Смилена ЕООД работи постоянно за разширяване на производствените възможности на фирмата, за обновяване на оборудването и повишаване на качеството на произвежданата продукция.


 6. Косидо - Братя Доковски ООД

  Категория:

  Художествена галерия.


 7. Компания за енергоспестяване АД

  Категория:

  Компанията работи в областта на енергетиката и енергийната ефективност.


 8. Гея - Нина Панайотова

  Категория:

  Препарати - професионални и за дома. Поддръжка - дома, офиса


 9. Пресинг-1 ООД

  Категория:

  Производство на детайли по метода на Праховата металургия /РМ/. Плъзгашти лагери/бронзографит и желязографит/, втулки, шайби, планки и др.


 10. Детелина КП

  Категория:

  Производство на пластмасови изделия, вафлени кори и оградна мрежа.


8
Какво търсите?
 
Опишете продукта, който търсите...
Вашето име: *
Вашият имейл:
Вашият телефон: *
Търся продукта/услугата: *
Кога е създадена
българската държава? *
Допълнителни уточнения: