Български Английски

ЯДКИ ДЕТЕЛИНА ЕООД е компания от категория Хранителни продукти.

Търсене на фирма ЯДКИ ДЕТЕЛИНА ЕООД в Севлиево на адрес улица Марин Попов 64 може да е неправилно изписана като IaDKI DETELINA EOOD v Sevlievo na adres ulitca Marin Popov 64 или СьАНС АЕШЕВСХЬ ЕДДА у Яеувсеуд хь ьаиея квсъь Пьисх Здзду 64 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като детелинабг@абв.бг или аешевсхьфж@ьфу.фж


Web: http://detelina.com/
E-mail:

Държава: България
Град: Севлиево
Адрес: улица Марин Попов 64
Телефон: 0035967532343

Моля, кажете, че се обаждате от Бизнес Каталог.ком

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка:+2
Тази компания бе разгледана: 2070 пъти
Оценка 5 - 2070 прегледа
Адрес
улица Марин Попов 64, Севлиево
България

Alternative content

Get Adobe Flash player


 

През 1989г в град Севлиево беше създадена малка семейна фирма произвеждат само печени слънчогледови семки. По-късно фирмата разширява асортимента си с тиквени семки, фъстъци, бадеми и др. 
Днес, тя е лидер на българският пазар за производство и търговия с печени и сурови ядки, сушени плодове и зеленчуци. Успешно е наложила на пазара своите марки: Detelina’s Nuts, Detelina’s Seeds и Detelina’s Fitness.
 
Продуктите на Ядки ДЕТЕЛИНА са добре познати на пазара и се радват на голям интерес, както в България, така и в САЩ и някои страни от Европа. Амбициите на младият екип на фирмата са да разшири своята дейност на вътрешния и външен пазар, като достигне до сърцата на малки и големи навсякъде по света.
 
Суровините са както български така и внос от целия свят. Производствените и складовите площи са разположени на 5100 кв.м, като голяма част от тях са климатизирани.
 
През 2004г Ядки ДЕТЕЛИНА става първата фирма сертифицирана по НАССР от TUV REINLAND - БЪЛГАРИЯ и ISO 9001:2000 в отрасъла Ядки и Сушени плодове. През юни 2008г фирмата беше сертифицирана и по ISO  22000. Покриването на тези стандарти разкрива нови хоризонти и улеснява сътрудничеството на фирмата с търговски вериги като Билла, Карфур, Плюс, Метро, 345, Меркатор, ЦБА, Европа и др.
 
Ядки ДЕТЕЛИНА е първата фирма в България, която въведе пълната гама от Сурови ядки и Сушени плодове в отговор на тенденциите за здравословно хранене в Европа и целия свят.

Коментари за ЯДКИ ДЕТЕЛИНА ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката


 
Какво търсите?
 
Опишете продукта, който търсите...
Вашето име: *
Вашият имейл:
Вашият телефон: *
Търся продукта/услугата: *
Кога е създадена
българската държава? *
Допълнителни уточнения: