Български Английски

Търсене - Кори

 

Резултати: 1 - 30 от 53 [«] 1 2 [»]   .

  Кори Uni Co

  Представителство на DELLA TOFFOLA - машини за винарската промишленост - филтри, мембранни преси, охладителни инсталации, MAZZETTI RENATO - машини за шоколадовата промишленост.


  Уни.Ко - Кори ООД

  Производител на тел за лозя Crapal.


  Кори ООД

  Доставка на машини и съоръжения нови и втора употреба за фармацията, парфюмерията и козметиката, за шоколадовата промишленост и винарската промишленост внос от Италия.


  ЕТ СИЛВА ТРАЙКОВА

  Фирма СИЛВА е създадена през 1992 години. Основна дейност: производство на прясно замразена италианска паста - равиоли, тортелини, кори за лазаня, пици, руски пелмени, прясно талятеле с яйца. Продуктите се произвеждат по оригинални рецепти и се отличават с изключителен вкус и качество.


  Лемез ООД

  Лемез ООД -търговия с материали за мебелното производство(ЛПДЧ,МДФ,HDF,кантове,кори за врати и много други).Разкрой и кантиране на мебелни плоскости.Производство на мебели по индивидуален проект.


  Азиз Садула - Цитрон ЕТ

  Производство на шоколадови бисквити и вафли, локуми и локумени вафли, халви, бонбони, солети, меденки, дребни сладки, обикновени бисквити и вафли, шоколадов кувертюр, вафлени кори и други.


  Брумо

  Производство и търговия юфка, кадаиф, финни кори, макаронени изделия.


  Соник 2 ООД

  Фирма "Соник 2" ООД е регистрирана през 1994 год. със седалище гр. Велико Търново. Предметната й дейност е производството на фини точени кори за баница "Соник".Производството се осъществява по съвременни технологии следствие на което произвежданите кори са изключително фини и с равномерна дебелина.


  Navis Marine Shipping

  Представител съм за България на Турска фирма производителка на кофи(грайфери)за претоварване на товари. Кофи за подемни кранове предназначени за - насипни товари- руди, въглища, зърно, пясък, камъни, метали, дървен материал, и...


  HOCKEY MASTERS

  При Нас ще намерите всичко за хокея и фигурното пързаляне:- Нагръдник- Каски- Налакътник- Ръкавици- Хокейни панталони- Кори за крака- Стикове- Кънки- Аксесоари


  ЕТ "Ико - лк"

  Производство на вафлени кори "ИКО" - с дълбок грайфер. Производство на локумени вафли. Производство на печени ядки. Производство на нуга халва.


  Мива АВ Атанас Вангелов ЕТ

  Цех за производство на тестени изделия и точени кори.


  Малев 90 - Емил Крумов ЕТ

  Цех за производство на кори за баници.


  Сими VI ЕТ

  Производство и реализация на хлебни, сладкарски изделия и полуфабрикати, фини кори, кадаиф /на сарми/ баклава, саралия /с орехи/, блатове за пици, домашна юфка и сиропирана баклава.


  "Веселино - Веселин Колев" ЕТ

  "Веселино - Веселин Колев" ЕТ се занимава с внос и износ на големи количества изсушени лечебни билки - Листа, Цветове, Стръкове, Корени, Семена, Плодове, Кори от дърво, Разнообразни, Ситно стрити на прах, Накълцани/смачкани...


  СОЛАР ООД

  През есента на 2000 год. бе пусната в експлоатация първата от трите линии на една от най-високопродуктивните в света фабрики за 90 мм Еко-Брикети от пресовани отпадни дървесни частици, разположена в Стопански двор - гр. Батак....


  Детелина КП

  Производство на пластмасови изделия, вафлени кори и оградна мрежа.


  Събев-Стилиян Събев ЕТ

  Хлебозавод. Работилница за кори.


  Янис-22-Янулов и сие СД

  Работилница за производство на точени кори.


  Ангел Гимишев-Анго ЕТ

  Работилница за производство на точени кори и сухи каламари.


  Маркиза - Таня Караманова ЕТ

  Цех за производство на кори за баници.


  Омега-64 ООД

  Цех за точени кори.


  Аксона-Трифон Трифонов ЕТ

  Производство на вафлени кори и др.сладкарски изделия.


Резултати: 1 - 30 от 53 [«] 1 2 [»]   .


Какво търсите?
 
Опишете продукта, който търсите...
Вашето име: *
Вашият имейл:
Вашият телефон: *
Търся продукта/услугата: *
Кога е създадена
българската държава? *
Допълнителни уточнения: