Български Английски

Търсене - плетачни

 

Резултати: 27 от 27   .

  Булсафил ООД

  Производство на камгарни прежди за тъкани и плетени с кръгли и линейни плетачни машини платове за:- облекло;- пердета, килими и тапицерии.


  АМГ ООД

  Фирмата извършва следната дейност: - Производство и продажба на различни видове трикотажни платове. - Разполагаме с машинен парк на основни плетачни машини от марките КЕТЕН, КОКЕТ, РАШЕЛ, КАРЛ МАЙЕР. - Разполагаме с богата гама качествени летни изимни трикотажни платове от памучни и синтетични влакна - вискоза,акрил, полиестер.


  Д + В ООД

  Официален вносител на BROTHER Япония. Внос на шевни и плетачни машини. Офис техника.


  "Боряна" АД

  Фирмата е основана през 1968 год. Днес тя е акционерно дружество. Основния пакет акции притежава немската фирма "Ерика Рьослер". Богат опит в производството на мъжки и дамски горни трикотажни облекла - пуловери, жилетки, Т-шъртки и...


  Лирес ЕООД

  ЛиресЕООД е представител на ОАО ”Мосточлегмаш” град Москва. Предлагаме плетачни игли и платини за различните видове линейно, кръго и чорапо плетачни машини. Игли за машини,за нетъкан текстил. Ламели за тъкачни станове, филери за изтегляне на химични влакна и други зап. части!


  Европа трико АД

  Конфекция на горен платен трикотаж, конфекция за 12 файн линейни плетачни машина или 21 гайч котон машини.Експорт: Италия, Германия, САЩ.


  Сингер България ЕООД

  Представителство на SINGER. Търговия с домашни и индустриални шевни и плетачни машини, гладачна техника, филтри за питейна вода.


  Балтекс комерс ЕООД

  Внос на шевно-плетачни машини, резервни части, консумативи, сервизна дейност.


  "Росица" АД

  "Росица" АД е производител на горен вълнен трикотаж на линейни плетачни машини в трите основни групи: детско, дамско и мъжко. Асортиментът в посочените групи: пуловери, блузи, жилетки, поли.Фирмата е със завоювани пазарни позиции в Европа и САЩ. 96% от продукцията е за износ. Основните ни клиенти са от Германия, Италия, Франция, Англия, САЩ. Използваните материали са 100% акрил, вълна, памук, и смесите им.


  IVS Machines Ltd.

  “IVS MACHINES” LTD e с основна дейност сервиз, рециклиране, реновиране и продажба на употребявани и нови линейни плетачни машини и основно - машини “Steiger” с модели- “Elektra”, “Vesta”, “Vesta Multi”.


  Лирес ООД

  Плетачни игли и платини. Филери за изтегляне на химични влакна.


  Текстима Експорт Импорт

  Търговско представителство. Машини за текстилната промишленост тъкачни, плетачни машини, перално оборудване.


  Свепол ЕООД

  Плетачни игли и консумативи за текстилни машини, еластични и целометални гарнитури за дараци, прежди и влакна.Представител за България на Kern-Liebers, AK-AL, Drei-S-Werk, Bekaert, AKSA, Textol.


  Рилман

  Продажба на шевни, плетачни кроялни и гладачни машини.


  Римтрико ООД

  Внос и продажба на линейно плетачни автомати, крьглоплетачнн машини, шевни машини, резервни части, шевни игли, шевни конци.


  Интеко 333

  Японски индустриални шевни и плетачни машини с гаранционен и извънгаранционен сервиз. Доставка на резервни части. ИНТЕКО 333 - официален представител за България.


  Д и В

  Плетачни машини.


  Ботексим

  Фирмата е основана през 1994 г. Занимава се с доставка на шевни и плетачни игли и резервни части, консумативи и машини за леката (шевна, трикотажна, обувна, кожаро-кожухарска, мебелна) промишленост. В склада на фирмата разполагаме с...


  РИЛМАН ЕООД

  Фирмата ни е специализирани във внос и продажба на индустриални шевни машини Kansai Special, Rimoldi, Necchi, Seiko, Global , кетел машини Complett, OV-машини, линейни плетачни машини UNIVERSAL, кръглоплетачни машини BECK, кроялно и гладачно оборудване, плетачни машини за пасмантерийни и технически тесни текстилни изделия. Предлагаме и CAD/CAM решения VETIGRAPH, игли и резервни части.


  Делта - София

  Внос-износ на машини и оборудване за хлебопекарни. Производство на макаронени изделия и др.; внос на плетачни автомати за чорапи.Представителство на италиански фирми.


  ЕТ "Георги Сотиров"

  Основната дейност на фирмата е продажби на лизинг с гаранция на всички модели електронни плетачни машини марка Щайгер. Обучение и сервиз.


  Аи Ви Ес машини

  Представяме на Вашето внимание фирма IVS MACHINES LTD, която е създадена през 2002г. като наследник на IVS – създадена 10г. по-рано с основна дейност рециклиране и модернизация на промишлени електронни машини.Тъй като в световен мащаб...


  Васил Левски ТПК

  Услуги шивачески, плетачни, дърводелски, циклостилни, книговезки, галванични и др.; емайлиране, галваниране, метални изделия, силози за брашно.


  АЛМАР ТЕКСТАЙЛ ООД

  Официален търговски представител за България на фирмите: Groz-Beckert – Плетачни, шевни и обувни игли, Kern-Liebers, -Платини, слайдери и селектори за плетачни машини и чорапни автомати, Memminger-Iro и др.


  ЕТ "ДЕСИ - Петър Анчев"

  Фирмата е специалилизиран производител на плетен трикотаж на линейни плетачни машини 3, 5, 8, 12 файн - яки, биета, щрик (банд), шапки, шалове и др. изделия.


  Лена Интернационал ЕООД

  Търговия с плетачни машини / машини за производство на трикотажни изделия втора употеба от марките: Shima Seiki, Stoll, Staiger, Protti, Universal, Dubiet, Omega, Rimach, Monck, Nentlry, Sheller, Orizio Marchisio, Pilotelli, Mec Mor, Santoni и др.


Резултати: 27 от 27   .


Какво търсите?
 
Опишете продукта, който търсите...
Вашето име: *
Вашият имейл:
Вашият телефон: *
Търся продукта/услугата: *
Кога е създадена
българската държава? *
Допълнителни уточнения: