За Бизнес каталог | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене - фиданки

Спонсорирани връзки:

 1. Комосс ООД

  ЗА НАС Управител: Г-н Витанов Овощният разсадник в гр. Дупница е един от най-старите в страната, създаден е през 1954 год. Това е най-големия разсадник в Югозападна България, подготвил е през...


 2. РАЗСАДНИК РАЙЧЕВА - ЕООД

  Лицензиран овощен разсадник Разсадник Райчева ЕООД е създаден през 2009г. като част от проект Авелана еко за създаване на 2000 декара лешникови градини.Основната му дейност е производство на посадъчен материал за създаване на...


 3. Елит Комерс 95

  Фирма ЕЛИТ КОМЕРС 95 се занимава с производство и търговия на лешникови ядки и лешников посадъчен материал на едро и дребно (издънки 1 годишни и вкоренен материал 2 годишни) цени по договаряне, сертефикат.Собствен маточник за производсво 230 дка.Сортове Ран трапезундски, Томбул, Римски и Бадемовиден.Количество до 300 000 бр. !


 4. Тодор Опрев ЕТ

  Компанията Тодор Опрев е създадена през 1994. От самото начало тя се насочва към семепроизводство и отглеждане на трайни насаждения - кайсии и лозя, както на собствени терени така и върху арендована земя.Започва с...


 5. ЗП ВЛАДИМИР ПЕТРОВ

  ЗП ВЛАДИМИР ПЕТРОВ Фирмата ни е ориентирана предимно към износ на фиданки за леш ЗП ВЛАДИМИР ПЕТРОВ никови и орехови насаждения. Нашите разсадници притежават сертификат за произве ЗП ВЛАДИМИР ПЕТРОВ дената продукция. Предпочитанията ни са за сключване на дългогодишни договори .


Всички търсенияРезултати: 15 от 15   . 1. Шипкалес АД

  Дърводобив, транспорт, търговия; преработка на дървесина. Семесъбиране, производство на фиданки, залесяване и отглеждане на култури и млади насаждения.Производство на широколистна и иглолисна строителна дървесина и дърва за огрев. Жвотновъдство и рибовъдство. Ловно-стопанска и лесокултурна дейност. Селскостопанско производство. Услуги и ремонт на горска технима.


 2. Тополово Стопанство

  Производство на тополов размножителен и посадъчен материал с автентични наследствени качества. Производство на вегетативни фиданки от лешник.


 3. Горкомерс ЕАД

  Дърводобив и търговия с горски продукти, лесокултурна дейност, производство на фиданки.


 4. РАВЕНА ЛЕС ООД

  Основен предмет на дейност на фирмата РАВЕНА ЛЕ ООД е добив и търговия с дървен материал. Преработка на дървесина. Вътрешен и международен транспорт. Спедиторски услуги. Добив и търговия с горски продукти. Лесокултурна...


 5. Дилес ООД

  Фирмата предлага фиданки акация, глидичия, червен дъб, колове за лозя, акациеви трупи, тополови трупи, дърва за пиролизни котлете, букови дърва.


 6. Бузлуджа ЕАД

  Производство и търговия с дървен материал и детайли, семена и фиданки, дърва за огрев залесяване, рекултивация на терени.


 7. ЗП.Любомир Анев

  ЗП.Любомир Анев - производител на овощен посадъчен материал: ЧЕРЕШИ, ЯБЪЛКИ, ПРАСКОВИ, КРУШИ, СЛИВИ.Разсадника работи с калеми свободни от вируси. Предлага също фиданки липа и арония.


 8. Виктори - София

  Посадъчен материал от плодни и декоративни фиданки.


 9. Кипро и Ко ООД

  Предлага микоризирани фиданки от своята агробиологична база, инфектирани с трюфелни спори по оригинална технология на проф. д-р Канака. Реколтата според вида трюфели и дръвчето-приемник започва от 3-та -4-та година след разсаждането с минимум 150 - 300 грама трюфели, нараствайки ежегодно до 2 и повече кг.на дърво.


 10. Средна гора ЕАД

  Основен предмет на дейност на фирмата е добив и търговия с дървен материал.Фирмата извършва дейности и в следните направления:Вътрешен и международен транспорт. Спедиторски услугиТуризъм - ловен, ловностопанска дейност. Добив и търговия с горски продукти. Лесокултурна дейност.Семесъбиране.Производство на фиданки, залесяване, отглеждане на култури и млади насаждения без материален добив.


Всички търсенияРезултати: 15 от 15   .